Bijles in Den Bosch

Motivatie, educatie en zelfvertrouwen,
wij geven bijles in elk vak en op elk niveau!

bijles-pijl
 • Maatwerk

  Elk mens is uniek. Daarom zijn onze bijlessen dat ook.

 • Klik

  Een klik tussen leerling en docent is zeer belangrijk.

 • Centraal

  Alles draait om het succes en welzijn van de leerling.

 • Ouders

  Er is regelmatig contact over de voortgang.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen naar resultaat

Als scholier of student is er weinig frustrerender dan veel tijd besteden aan bepaalde vakken en onderdelen en daar uiteindelijk dan toch niet het gehoopte resultaat op te krijgen. Dan is bijles of studiebegeleiding een goede keuze. Bijles.eu brengt je graag in contact met één van de honderden bijlesdocenten die jouw kind verder kunnen helpen.

basisschool

Basisschool

Soms wordt de basisschool gezien als een grote speeltuin, waar af en toe ook nog geleerd wordt. Het is echter wel zo dat op de basisschool, de naam zegt het al, de basis wordt gelegd voor de middelbare school en dus het verdere verloop van het studentenleven.

Middelbare-school

Middelbare school

De middelbare school is een belangrijke periode voor de ontwikkeling van een kind. Hier worden de eerste stappen gezet naar een volwassen leven. Er wordt hier al voor een bepaalde richting gekozen, als voorloper op de studie die je kind uiteindelijk zou willen kiezen.

HBO Den Bosch

Hoger beroepsonderwijs

Het hbo is, met name in het begin, heel erg gericht op theoretische kennis. Veel tijd gaat zitten in het volgen van vakken en het opstellen van verslagen. Uiteindelijk zal er ook stage gelopen moeten worden, maar de focus zal in het begin op het theoretische deel liggen.

MBO

Middelbaar beroepsonderwijs

Ben jij een mbo-student en heb je moeite om een bepaald project af te ronden, dan zou extra hulp welkom kunnen zijn. Of het nu gaat om een bepaald vak of project of heb je moeite met het maken van een planning? 

Cito-training

Aan het eind van het basisschooltraject wordt op veel basisscholen een Cito-toets afgenomen. Een spannend moment voor veel leerlingen, want over het algemeen is de eerste keer dat er een dergelijke toets gemaakt wordt.

Bijles

Vanaf € 24,- per uur *

 • 24+ uur / maand: € 24/uur
 • 16-24 uur / maand: € 26/uur
 • 8-16 uur / maand: € 28/uur
 • 4-8 uur / maand: € 32/uur
 • 0-4 uur / maand: € 34/uur

Strippenkaart GROOT

€ 28,- per uur *

 • 24 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal: € 144,- korting
 • € 672,- pakketprijs
 • Totaal: 28% korting

Strippenkaart KLEIN

€ 30,- per uur *

 • 12 uur bijles
 • 12 maanden geldig
 • Totaal:€ 48,- korting
 • € 360,- pakketprijs
 • Totaal: 12% korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

bijlesdocenten

Middelbare school bijles in Den Bosch

Op de middelbare school worden de eerste belangrijke keuzes gemaakt voor de verdere studie(s). Op alle niveaus, ongeacht of je vmbo, havo en vwo volgt, moet er gekozen worden voor een bepaald profiel. De vakken die je volgt zijn afgestemd op jouw keuze, plus een aantal verplichte, overkoepelende vakken. Grote kans dat er vakken zijn die meer tijd moeite kosten. Maar uiteindelijk moeten alle vakken voldoende worden afgesloten om het diploma in ontvangst te mogen nemen.

Het volgen van bijles kan hierbij goed helpen. Tijdens de eerste afspraak wordt er een persoonlijk plan gemaakt met bijbehorende doelen. De bijles zelf zal gewoon bij jullie thuis in Den Bosch gevolgd worden. Voor jouw kind wel zo prettig om de bijles te volgen een bekende omgeving. Geen nieuwe impulsen of afleiding, zodat de bijles optimaal benut wordt. In het tempo en op het niveau van jouw zoon of dochter wordt tijdens de bijles alles bij langs gelopen. Gaat het te snel? Dan neem de docent gas terug. Gaat het voorspoediger dan gedacht? Dan kan de docent het niveau en tempo iets opschroeven.

Heeft jouw kind niet specifiek moeite met één vak, maar zorgt het maken van huiswerk in het algemeen problemen, dan is bijles ook zeker een goede keuze. Door samen een duidelijke planning op te stellen, wordt er meer structuur aangebracht in het werk. Met als resultaat: efficiënt en gestructureerd werken.

Bijlesdocent uit Den Bosch aan het woord

“Hi, ik ben Jack. Geboren en getogen in Australië, maar intussen alweer een flink aantal jaar woonachtig in Den Bosch. Waar veel mensen het andersom doen, ben ik naar Nederland gekomen. Mijn studie Mathematics heb ik gevolgd aan de UvA en intussen werk ik als IT adviseur in een ziekenhuis. Door mijn achtergrond kan ik je sowieso helpen met Engels. Het kan wel zijn dat je na de bijlessen als een echte Aussie klinkt ;-). Maar ook met wiskunde help ik je graag, in het Nederlands natuurlijk. Graag kom ik bij jou thuis langs, zodat de bijles in alle rust gegeven kan worden en de tijd goed benut kan worden. Jij zult, met een beetje hulp van mij, je cijfers goed omhoog halen!"

Deze bijlesdocent geeft ook bijles in Drunen en bijles in Eersel.

Basisschool bijles in Den Bosch

Kinderen op de basisschool maken gedurende acht jaar een grote ontwikkeling door. Van het spelenderwijs leren in groep 1 naar het helemaal zelfstandig werken in groep 8. In deze periode zijn er vakken die heel natuurlijk en makkelijk gaan, maar er kunnen ook vakken zijn die meer moeite kosten om in mee te komen. Ook kan het zijn dat jouw zoon of dochter met bepaalde onderdelen wat achterblijft ten opzichte van de andere leerlingen. In de eerste plaatst natuurlijk erg vervelend voor je kind zelf. Het kan ook een flinke impact hebben op het zelfvertrouwen.

Leraren hebben niet altijd de tijd en mogelijkheid extra aandacht te geven aan een individuele leerling. Het volgen van bijles is hierbij een welkome ondersteuning. Tijdens deze bijles wordt gericht gekozen voor de ondersteuning bij één of meerdere vakken. Maar misschien is het voor jouw kind wel beter om te richten op bijvoorbeeld het zelfstandig uitvoeren van opdrachten of het begrijpend lezen. De docenten gaan tijdens een intakegesprek in gesprek over de huidige situatie. Op basis daarvan maken jullie samen een persoonlijk plan van aanpak om jou en jouw kind optimaal van dienst te zijn.

Huiswerkbegeleiding

Mbo bijles in Den Bosch?

Studeren op het mbo kent veel praktijkopdrachten. Naast deze praktijkgerichte onderdelen heb je ook altijd een aantal theoretische vakken. Deze vakken moeten niet onderschat worden en zijn minstens zo belangrijk als praktijkvakken. Omdat de focus niet op deze vakken ligt, kan het zijn dat het volgen van de theorie je extra moeite kost of dat het tempo in de klas te hoog ligt. Dan is bijles een goede keuze.

Tijdens de les bekijk je samen een docent de knelpunten. Op die manier kun je stapsgewijs vorderingen maken en je niveau van deze vakken opkrikken. De bijles helpt bij specifieke vakken, maar bijvoorbeeld ook als je moeite hebt met het indelen van je huiswerk. Je geeft alle aanbevolen tijd aan je huiswerk en méér, maar je loopt toch achter.

De docenten helpen je met maken van een goede planning zodat je meer structuur in je schooltaken aanbrengt. Uiteindelijk heb je na het volgen van de bijles niet alleen profijt tijdens je opleiding, maar ook daarna, als je aan het werk gaat of verder wilt studeren.

d Wij helpen leerlingen en studenten om het beste uit zichzelf te halen

Met welk schoolvak kunnen we jou helpen?

Aardrijkskunde

Biologie

Duits

Economie

Engels

Frans

Geschiedenis

Grieks

Latijns

M&O

Maatschappij

Natuurkunde

Nederlands

Scheikunde

Wiskunde

Cito-training

In groep 8 van de basisschool wordt de Cito-toets of een vergelijkbare toets afgenomen om een beeld te krijgen van het niveau van de leerling. De toets is niet leidend in het advies voor de middelbare school, maar geeft wel een goede indicatie. Het is ook voor het eerst dat er een dergelijk belangrijke toets gemaakt wordt. Die toets bevat niet alleen een test voor kennis, er zit ook veel begrijpend lezen in.

Om goed voorbereid aan deze toets te beginnen, is Cito-training een prima steuntje in de rug. Tijdens de Cito-training wordt er naast de noodzakelijke kennis ook aandacht geschonken aan de vraagstelling. Op die manier leert jouw zoon of dochter hoe een vraag gelezen moet worden en ligt de volle focus op het antwoord in plaats van het ontleden van de vraag. De Cito-training wordt gewoon bij jullie thuis gegeven, dus je hoeft je kind niet te halen of brengen. Thuis is een herkenbare en vertrouwde omgeving, waarin jouw zoon of dochter zich optimaal kan concentreren.

De docenten uit het netwerk van Bijles.eu zitten verspreid door heel Nederland. Er is altijd een docent bij jou in de buurt om Cito-training te geven. En wachttijden, daar wordt niet mee gewerkt. Wij gaan direct voor je aan de slag.

Bijles hbo

Op het hbo vind je veel studenten die daar via verschillende wegen terecht zijn gekomen, zoals rechtstreeks vanuit de middelbare school of via de havo of het vwo doorgestroomd naar de opleiding. Ook kan je via het mbo doorstromen naar de meeste hbo-opleidingen. Deze mengelmoes aan vooropleidingen zorgt ervoor dat iedereen een andere manier van werken en leren heeft. Het is voor een docent dan ook lastig om de stof aan te reiken op een manier die iedereen begrijpt.

Het is vervelend wanneer je de gegeven informatie niet op de juiste manier kunt verwerken en toepassen in de praktijk. Als je bijles volgt, zal de bijlesdocent je helpen bij het begrijpen en verwerken van de lesstof. Of het nu om één specifiek vak gaat, meerdere vakken of overkoepelende lesstof, door er samen voor te gaan zitten en de probleempunten te bespreken, zie je dat ook jij hier relatief eenvoudig stappen in kan maken.

Je zit tijdens de lessen nergens aan vast en als jij denkt dat het geen toegevoegde waarde meer heeft en je op het juiste niveau zit, zet je het eenvoudig stop. De bijlesdocenten uit het netwerk van Bijles.eu zijn verspreid over heel Nederland en zitten dus ook in Den Bosch en omgeving.

Huiswerkbegeleiding vmbo
23.07.2024

Frank, vader van Pim (15) uit Lelystad

“Pim is een jongen die in sommige dingen overijverig is. Wij merkten dat dit bij het maken van huiswerk ook zo was. Door dit overijverige gedrag raakte hij het overzicht kwijt en wist niet meer waar hij moest beginnen. Na contact via de website stond binnen twee week Esther voor de deur. Esther heeft gezorgd dat Pim structuur aanbrengt in zijn huiswerk. Hij is nu minder tijd kwijt om meer huiswerk gedaan te krijgen. Zonder de geduldige begeleiding van Esther was dit nooit gelukt! Pim heeft nu meer tijd over en kan weer twee keer in de week naar zwemtraining, wat hij heerlijk vindt. Bijles.eu en Esther, bedankt!”

Bijles hbo
05.07.2024

Famke (21), bijles Engels uit Dedemsvaart

“Op de havo vond ik Engels altijd al een moeilijk vak. Door het leren van woordjes heb ik altijd nog wel redelijk makkelijk kunnen halen, al was het examen wel met de hakken over de sloot. Tijdens mijn hbo-opleiding Psychologie ben ik erachter gekomen dat er toch een ander niveau Engels gevraagd wordt. Het lezen en luisteren lukte nog wel, maar vooral het schrijven vond ik erg lastig. Gelukkig was daar Willemien. Teksten en verslagen die ik voor mijn opleiding geschreven heb, worden nu eerste samen doorgenomen. Het is nog steeds niet vlekkeloos, maar ik merk dat het steeds makkelijker gaat! Willemien is helaas tussendoor wel drie weken op vakantie geweest en met de vervanger had ik een minder goede klik, maar na die drie weken hebben we de draad gewoon weer opgepakt.”

Huiswerkbegeleiding havo
23.07.2024

Karin, moeder van Marcel en Vera (beide 13 jaar) uit Losser

“De overgang van de basisschool naar de middelbare school is vooral voor Marcel lastig geweest. In het bijzonder de wisseling tussen vakken en lesstof ging niet altijd even makkelijk. De overgang voor Vera is een stuk makkelijker gegaan. In eerste instantie was het dan ook de bedoeling om de begeleiding alleen voor Marcel aan te vragen, maar intussen doet Vera ook mee. Door de flexibiliteit is het prettig samenwerken. Bij ziekte of afwezigheid van de vaste docent wordt er over het algemeen vrij snel voor een gelijkwaardige vervanger gezorgd. Marcel krijgt de verschillende vakken ondertussen steeds meer onder de knie en ook Vera’s resultaten zijn beter geworden sinds de bijlessen.”

Cito-training basisschool
02.06.2024

Jan-Willem en Hilde, ouders van Teun (11) uit Assen

“Teun is in de klas een wat terughoudende jongen. Het klassikaal stellen van vragen is dan ook best lastig voor hem. Samen met zijn juffen lukt het vaak wel, maar ook zij hebben helaas niet alle tijd voor Teun. Wat uiteraard begrijpelijk is. Na enig zoeken op het internet kwamen wij uit bij Bijles.eu. Dat leek ons de ideale oplossing. Teun heeft intussen een aantal lessen achter de rug, waarbij voor hem de één-op-één begeleiding erg goed werkt. De docent, Leroy, weet Teun goed op zijn gemak te stellen en werkt geduldig de opdrachten uit. We zien Teun ook buiten de lessen steeds meer uit zijn schulp kruipen en ook de juffen op school merken dat. Trots op Teun en blij met de hulp van Leroy!”

Bijles vwo
16.07.2024

Sanne (18), bijles Biologie uit Venlo

“Na mijn vwo-examen wilde ik graag Diergeneeskunde gaan studeren op de Universiteit van Utrecht. Bij deze studie wordt gelet op de cijfers die op het diploma komen te staan. Overal sta ik er goed voor, maar voor mijn toelating zou het fijn zijn als ik mijn 7 voor biologie omhoog kan halen naar een 8. Op school volgde ik al extra examentrainingen, maar die zijn voor mij te algemeen. Via Bijles.eu matchte ik met Hilde. Na een stroef begin, waarbij het van beide zijden wat moeizaam verliep, hebben we toch de stof goed door kunnen nemen. Door de achtergrond van Hilde kon zij mij de knelpunten goed uitleggen. De examens zijn intussen achter de rug en ik hoop dat mijn biologie-examen ervoor zorgt dat het uiteindelijk een 8 wordt op mijn eindlijst.“

Huiswerkbegeleiding basisschool
24.07.2024

Anita, moeder van Esmay (12), cito-training uit Burgum

“Na de entreetoets van groep 7 zagen wij de bui wel al een beetje hangen. Esmay kan zichzelf helemaal opvreten van spanning voor een dergelijke toets. En dat terwijl ze de stof goed beheerst. We hebben samen met de leerkrachten al verschillende dingen geprobeerd, maar het leek niet echt te helpen. Tot een andere moeder een cito-training aanraadde. Het duurde helaas iets langer dan gehoopt, maar uiteindelijk stond Elise voor de deur. Wat vooral prettig is, is dat de lessen aan huis gegeven worden. Zeker voor Esmay geeft dat extra rust. Esmay en Elise zijn elke dinsdagavond oefentoetsen aan het maken en het gaat steeds beter. Hoe het met de cito-toets zelf gaat is nog even afwachten, maar wij hebben goede hoop op een positieve uitkomst.”

Huiswerkbegeleiding havo
20.07.2024

Boris, vader van Eline (13), huiswerkbegeleiding uit Vriezenveen

“Eline vond het lastig om overzicht te houden over haar huiswerk. Doordat mijn vrouw en ik allebei onregelmatig werken, hebben wij niet altijd de mogelijkheid om hierbij te helpen. Via Bijles.eu was er gelukkig snel een docent beschikbaar. Helaas was dit niet direct wat wij verwacht hadden. Richard, de docent, kwam ongeïnteresseerd over. Het werk en de uitleg dat hij moest doen, was prima, alleen het sociale aspect vonden wij niet optimaal. Hij toonde weinig interesse in de zaken buiten de bijles om. Gelukkig heeft Eline wel veel van zijn lessen opgepikt en gaat het maken van de planning een stuk beter. Voor de volgende keer gaan we misschien wel iets kritischer op zoek naar een passende docent.”

Bijles mbo
12.07.2024

Chris (23), bijles Nederlands uit Dronten

“Ik heb dyslexie. Op de vmbo had ik bij veel toetsen nog een voordeel door bijvoorbeeld extra tijd te krijgen. Op het mbo wordt er ook wel rekening mee gehouden, alleen op stage vind ik het vervelend als ik er niet goed uitkom met lezen en schrijven. Nu heb ik al een paar lessen gekregen van Merel, die oud-docente Nederlands is. De lessen zijn erg gezellig, waardoor ik mij ook goed op mijn gemak voel. Door handige tips en foefjes krijg ik het steeds beter onder de knie. Helemaal goed zal het wel niet worden, maar de vooruitgang geeft mij al een veel beter gevoel. Ik kan straks misschien zelfs wel een foutloze sollicitatiebrief schrijven!”

Huiswerkbegeleiding vmbo
14.07.2024

Ariën (14), bijles Engels uit Hoensbroek

“Engels vind ik een erg moeilijk vak. Het woordjes leren dat lukt nog wel, maar het maken goede zinnen vind ik lastig. Op school probeer ik al extra uren en uitleg te krijgen, alleen lukt dat jammer genoeg niet elke week. Mijn decaan zei toen dat het een goed idee was om bijles via een bedrijf te volgen. Andrew kon mij gelukkig snel komen helpen. Hij is naar van Amerika naar Nederland verhuisd en kan dus heel goed Engels. Samen luisteren wij naar liedjes en dan gaan we kijken waar de liedjes precies over gaan, door ze helemaal te vertalen. Ook lezen wij Engelse teksten en heeft een paar boeken gegeven die ik ook kan lezen. Ook vertelt hij veel over Amerika en in wat voor situatie je zinnen kunt gebruiken. Ik hoop dat ik straks goed Engels kan en dat ik een hoog cijfer haal!”

Studiebegeleiding havo
28.09.2023

Hans, vader van Bas (15) uit Goor

“Bas heeft een vrij moeilijke periode achter de rug. Ik ben gescheiden van mijn vrouw. De focus lag gedurende die periode niet echt op school en Bas had er zichtbaar moeilijk mee. Door toch niet te veel achterstand op te laten lopen, kwam ik uit bij bijlessen. De bijlessen worden aan huis gegeven. De ene week is de bijles bij mij thuis en de andere keer is het bij de moeder van Bas. Door de korte lijnen met de docenten, is prettige communiceren. Ik sta er versteld van hoe de verschillende docenten om gaan met de situatie en Bas steeds weer gerust kunnen stellen, het lijken wel professionele hulpbegeleiders! Bas heeft zijn schoolwerk gelukkig weer redelijk op orde, maar de bijles, die blijft voorlopig nog even!“

Huiswerkbegeleiding Havo
30.05.2023

Hannah en Nick, ouders van Fynn (12) uit Stein

“Voor Fynn hebben wij gekozen om huiswerkbegeleiding in te schakelen. Niet omdat er problemen waren, maar meer om de overgang van basisschool naar middelbare school iets soepeler te laten verlopen. Helaas kon er tijdens het begin van het schoolperiode geen match gevonden worden. Toen er eindelijk een match gevonden was, kwam deze de gemaakte afspraken niet na. Na contact te hebben opgenomen zorgden ze voor een snelle vervanger en dit gaat gelukkig een stuk beter. Het duurde dus wel langer dan we hadden gehoopt, maar Fynn heeft nu iedere maandagavond huiswerkbegeleiding en dat lijkt allemaal goed te gaan. We moeten de resultaten nog afwachten, maar tot nu toe hebben we een tevreden gevoel.”

Bijles vmbo
22.05.2024

Leonie (14), bijles Engels uit Delfzijl

“Het volgen van Engels op school vind ik erg lastig. In de eerste twee jaar ging het nog wel goed, maar sinds dit jaar gaat het moeilijk. Op school krijg ik soms al extra lessen, maar dat is niet elke week. Toen kwam Jacqueline om mij bijles te geven. De bijles was heel erg goed en gezellig. Ik leerde er heel veel en haalde zelfs bijna een 7 op mijn volgende toets. Jammer genoeg kon Jacqueline de laatste week niet meer komen en toen kwam Tim. De les van Tim was lang niet zo leuk als Jacqueline. Maar door de bijlessen ben ik wel veel beter geworden in Engels en haal ik nu hogere cijfers op school.“

Huiswerkbegeleiding vwo
24.07.2024

Tim (17), bijles natuurkunde uit Coevorden

“Helaas heb ik door ziekte het afgelopen jaar een groot deel van de lessen gemist. Met behulp van een aantal docenten heb ik bijna alle vakken bij kunnen werken. Alleen de docent Natuurkunde had helaas niet de tijd die ik wel nodig had. Daarom ben ik zoek gegaan naar andere alternatieven. Een kennis raadde mij bijlessen via Bijles.eu aan. Geen moment spijt van gehad! Binnen een week stond Henk voor de deur. Henk was natuurkundedocent van een andere scholengemeenschap. Hij heeft mij heel goed kunnen helpen met de inhaalslag en intussen loop ik gelukkig alweer bijna bij. De laatste loodjes nog voor dit jaar en dan volgend jaar hopelijk examen doen.”

Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Het kan zijn dat jouw zoon of dochter niet direct moeite heeft met de lesstof van een bepaald vak, maar dat het maken van huiswerk in het algemeen lastig wordt gevonden. De aanbevolen tijd wordt er wel aan besteed, maar toch lukt het niet om de opdrachten af te krijgen. Het geven van huiswerkbegeleiding is dan een uitkomst. Tijdens deze huiswerkbegeleiding kijkt een bijlesdocent mee, om er op die manier achter te komen hoe er efficiënter gewerkt kan worden.

Met als doel: tijdwinst en ruimte voor het nog eens nakijken van de opdrachten. Niet alleen tijdens de schoolperiode heeft dit een positieve werking, ook tijdens de verdere loopbaan komt het goed kunnen plannen altijd van pas. De huiswerkbegeleiding vindt gewoon thuis plaats en je zit nergens aan vast. Als de huiswerkbegeleiding niet meer nodig is, zet je het traject eenvoudig stop.

Bijlesdocenten

Bijles.eu maakt gebruik van een groot netwerk van bijlesdocenten. Deze docenten komen uit heel Nederland en hebben ieder hun eigen specialisme. Komt er een aanvraag bij ons binnen, dan zorgen wij op korte termijn voor een goede match. Een match is in dit geval een koppeling tussen aanvrager en docent, waarbij de docent én in de buurt van de aanvrager woont én de kennis en kunde heeft over het specifieke onderdeel waarvoor de aanvraag is binnengekomen.

Alle docenten zijn geselecteerd aan de hand van een strenge sollicitatieprocedure, waarbij niet alleen naar de kwalificaties op papier wordt gekeken, maar ook naar de pedagogische vaardigheden. Je kunt je kind dus met een gerust hart overdragen aan de docent. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er niet een directe klik is tussen leerling en docent. Erg vervelend, want zo wordt de bijles niet optimaal benut. Mocht dit het geval zijn, geef het aan! Dan zoeken we naar een nieuwe match.

De lessen vinden bij de leerling thuis plaats, er hoeft dus geen rekening worden gehouden met vervoer. Na het eerste gesprek wordt het vervolgtraject rechtstreeks met de docent afgestemd en ingepland.

uitleg-docent

Start vandaag nog de route naar betere cijfers en meer leerplezier

Bijlesdocent aan het woord

"Ik droom er van om onderdeel te zijn van een succesvol bedrijf. Daarom doe ik de universitaire opleiding management. Hey, ik ben Sophia en ik snap dat jij misschien niet zit te wachten om een bedrijf te beginnen. Jij doet alles één ding tegelijk en voor nu is dat slagen op school. Ik kan jou helpen slagen in M&O en economie. Hier help ik graag bij want ik ontwikkel mijzelf hier ook enorm door. Als ik het jou kan uitleggen, dan kan ik in de toekomst zaken aan mijn werkgever/werknemers ook uitleggen. Ik klink misschien heel streng en serieus, dat wil niet zeggen dat ik ook heel leuk kan zijn hoor! Ik heb al een tijdje bijles gegeven en weet hoe ik jouw aandacht moet behouden. Of je nu VMBO, HAVO of VWO doet. Ik kan jou helpen op het gebied van M&O en economie."

Deze bijlesdocente geeft ook bijles in Deurne en bijles in Dongen.

Examentraining

Examens. Bij sommige mensen breekt alleen al bij het woord het zweet uit. De examens op de middelbare school zijn heel belangrijk. Tijdens deze examens moet alle opgedane kennis uit de voorgaande jaren naar boven gehaald en toegepast worden. Normaal gesproken zijn er vakken waar de zorgen niet zo groot zijn en waar alles voorspoedig gaat. Maar er zullen ongetwijfeld ook bepaalde vakken zijn die wat spannender blijken. Examentraining is dan een goede keuze. Examentraining zorgt voor meer kennis en kunde in bepaalde vakken en vergroot daarmee ook het zelfvertrouwen. Maar niet alleen voor de inhoud kan examentraining helpen.

Als je moeite hebt met de vraagstelling bij de examens, kan de docent deze met je oefenen. Door bewust bezig te zijn met de examenstof en de vragen van proefexamens, neem je de informatie goed opnemen en start je met meer zelfvertrouwen aan de examens. De docent kan bij jullie thuis langskomen voor de examentraining, zodat jullie je verder niet druk hoeven te maken over vervoer. Na aanmelding voor de examentraining via het contactformulier gaan wij dadelijk op zoek naar een geschikte docent die je verder kan helpen.

Leren leren

Alles kan je leren, zelfs het leren zelf. Voor sommige mensen kost het leren weinig moeite en wordt de stof vrij eenvoudig opgenomen, maar voor anderen kan het juist erg veel energie kosten om te leren. Het is natuurlijk erg frustrerend dat er veel tijd in wordt gestoken in het leren van een bepaalde stof, maar het niet lukt om dit goed op te nemen. Gelukkig zijn er handige tips en trucs die ervoor kunnen zorgen dat de stof toch beter opgenomen wordt.

Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een samenvatting of het opschrijven van de stof al zorgt dat je deze beter kan onthouden? Tijdens de bijles geeft de docent je deze en nog andere tips en leer je ze ook in de praktijk te brengen. Leren gaat vanzelf makkelijker en wordt daarmee ook veel leuker. De docent voor de bijles gaat samen met je zitten om te bekijken wat de situatie is. Op die manier krijgt de docent tijdens de bijles een goed beeld van waar en hoe er nog winst te behalen is. Het leren om te leren tijdens de bijles heeft niet alleen een positieve uitwerking op je schoolwerk, maar ook daarna heb je hier nog profijt van.

mbo-bijles
middelbare-studenten
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Bijles.eu heeft een netwerk van honderden docenten, verspreid over heel Nederland, dus niet alleen in Den Bosch. Wij zorgen dat er een match komt tussen de docent en de leerling die op zoek is naar begeleiding. Het kan gaan om bijles, studiebegeleiding, examentraining of huiswerkbegeleiding op alle verschillende niveaus.

Wij ondersteunen onder andere leerlingen van onderstaande scholen

Antonius Abt - Caleidoscoop - De Aquamarijn - De Bron - De Driestroom - De Duizendpoot - De Haren - De Kameleon - De Kruisboelijn - De Kwartiermaker - De Matrix - De Springplank - De Vlindertuin Kindcentrum - Dieze College - Gabriel - Het Bossche Broek - Het Palet - Het Rondeel - Jenaplan Kindcentrum de Ontdekking - Kindcentrum Westerbreedte - Kindcentrum Wijboom - L W Beekman - Meander - Merlijn - Noorderlicht - Nour - Oberon - School voor Sovzo Zmok de Rietlanden - Sprankel - Sterrenbosch - T Boschveld - T Schrijverke - T Wikveld

Bossche Vakschool - De Rijzert Prakrijkonderwijs - Ds Pierson College - Helicon - Janslyceum - Jeroen Bosch College - Mavoschool Sancta Maria - Stedelijk Gymnasium - Van Maerlant

Helicon MBO Den Bosch - Koning Willem I College

Avans Hogeschool - HAS Hogeschool

Bokhoven - Dieskant - Empel - Engelen - Gewande - Hintham - Kruisstraat - Maliskamp - Nuland - Oud Empel - Rosmalen - Vinkel - Bruggen - Deuteren - Dieskant - Heeseind - Kaathoven - Lagekant - Meerwijk - Schotsheuvel

Copyright 2024-06-19