Opleidingsniveau

basisschool

Basisschool

Soms wordt de basisschool gezien als een grote speeltuin, waar af en toe ook nog geleerd wordt. Het is echter wel zo dat op de basisschool, de naam zegt het al, de basis wordt gelegd voor de middelbare school en dus het verdere verloop van het studentenleven.

Middelbare-school

Middelbare school

De middelbare school is een belangrijke periode voor de ontwikkeling van een kind. Hier worden de eerste stappen gezet naar een volwassen leven. Er wordt hier al voor een bepaalde richting gekozen, als voorloper op de studie die je kind uiteindelijk zou willen kiezen.

HBO %Plaats%

Hoger beroepsonderwijs

Het hbo is, met name in het begin, heel erg gericht op theoretische kennis. Veel tijd gaat zitten in het volgen van vakken en het opstellen van verslagen. Uiteindelijk zal er ook stage gelopen moeten worden, maar de focus zal in het begin op het theoretische deel liggen.

MBO

Middelbaar beroepsonderwijs

Ben jij een mbo-student en heb je moeite om een bepaald project af te ronden, dan zou extra hulp welkom kunnen zijn. Of het nu gaat om een bepaald vak of project of heb je moeite met het maken van een planning? 

Cito-training

Aan het eind van het basisschooltraject wordt op veel basisscholen een cito-toets afgenomen. Een spannend moment voor veel leerlingen, want over het algemeen is de eerste keer dat er een dergelijke toets gemaakt wordt.

Hulp %Plaats%

Overig

De middelbare school is een belangrijke periode voor de ontwikkeling van een kind. Hier worden de eerste stappen gezet naar een volwassen leven. Er wordt hier voor een bepaalde richting gekozen, als voorloper op de uiteindelijke studie.

 • Maatwerk

  Elk mens is uniek. Daarom zijn onze bijlessen dat ook.

 • Klik

  Een klik tussen leerling en docent is zeer belangrijk.

 • Centraal

  Alles draait om het succes en welzijn van de leerling.

 • Ouders

  Er is regelmatig contact over de voortgang.

Waarom bijles bij Bijles.eu?

Door ons enorme netwerk hebben wij voor elk schoolvak veel bijlesdocenten beschikbaar die staan te popelen om jou te helpen. We willen dat jouw kind beter wordt in een schoolvak waar hij of zij moeite mee heeft. Dat is dan ook onze eerste zorg. We zien vaak dat wanneer de cijfers omhooggaan, het plezier in het vak groter wordt en het zelfvertrouwen groeit.

Naast bijles steken we ook energie in het helpen plannen en verschillende leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding, één vaste docent
 • Duidelijke uitleg met veel geduld
 • Leren wordt weer leuk, zelfvertrouwen groeit
 • En natuurlijk hogere cijfers!
bijles

Start vandaag nog de route naar betere cijfers en meer leerplezier