Bijles Economie

Hulp nodig met Economie?

Economie is bij veel opleidingen een keuzevak, nadat de basis in de onderbouw is afgerond. Maar deze basis geeft al een goed inzicht in de wereld van de economie. Vaak wordt gedacht dat economie alleen maar over geld gaat. Het is echter veel breder dan dat. Bij het vak economie wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar welvaart, arbeidsmarkt, sociale zekerheid en inflatie. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Alles komt voorbij tijdens de lessen. Welke invloed heb je zelf op de economie in verschillende rollen? Hoe belangrijk je ben jij als consument? Wat is de invloed van de werkgever? Punten die in het dagelijkse leven voorbij komen op de radio, de televisie of in de krant.

Economie is een op zichzelf staand vak maar heeft raakvlakken met andere onderdelen in het onderwijs. Zo komen er verschillende aspecten van economie in bijvoorbeeld wiskunde, Nederlands of maatschappijleer voorbij. Het goed kunnen volgen van het vak economie heeft dus ook een positieve uitwerking op de andere vakken. En andersom geldt dat uiteraard ook. Economie geeft naast een brede algemene kennis ook een belangrijk ondersteuning bij verschillende vervolgstudies. Er zijn veel economisch gerichte opleidingen waarbij onderdelen van het vak economie de boventoon voeren.

Bijvoorbeeld de opleidingen Commerciële Economie, MER (Management, Economie, Recht) en Human Resource Management. Maar ook zijn er veel opleidingen waar economie als bijvak terug komt. Ook wanneer economie niet direct terug komt in je vervolgopleiding kan het je privé zeker verder helpen. Bijvoorbeeld bij bankzaken en het afsluiten van een hypotheek kome

 • Maatwerk

  Elk mens is uniek. Daarom zijn onze bijlessen dat ook.

 • Klik

  Een klik tussen leerling en docent is zeer belangrijk.

 • Centraal

  Alles draait om het succes en welzijn van de leerling.

 • Ouders

  Er is regelmatig contact over de voortgang.

Waarom bijles Economie bij Bijles.eu?

Door ons enorme netwerk hebben wij veel bijlesdocenten, waaronder docenten die bijles Economie geven. We willen dat jouw kind beter wordt in Economie. Dat is dan ook onze eerste zorg. We zien vaak dat wanneer de cijfers omhooggaan, het plezier in het vak groter wordt en het zelfvertrouwen groeit.

Naast bijles steken we ook energie in het helpen plannen en verschillende leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding, één vaste docent
 • Duidelijke uitleg met veel geduld
 • Leren wordt weer leuk, zelfvertrouwen groeit
 • En natuurlijk hogere cijfers!
bijles

Start vandaag nog de route naar betere cijfers en meer leerplezier