Bijles Engels

Hulp nodig met Engels?

Engels is tegenwoordig zo verweven met de Nederlandse taal, dat er zelfs Engelse woorden als Nederlands worden gezien. Op TV en de radio is de hoofdtaal intussen ook Engels. Het merendeel van de films komt uit Amerika of Engeland en dat geldt ook voor muziek. Waar ook ter wereld, artiesten geven vaak de voorkeur aan de internationale taal Engels. Toch is het niet eenvoudig om goed en correct Engels te leren.

Net als bij het Duits verschilt de grammatica van het Nederlands. Van de past simple en de present simple naar de present perfect continuous, op een gegeven moment kun je het overzicht verliezen en niet meer weten wat waarvoor gebruikt moet worden. Zonder de juiste grammatica maak je jezelf vaak nog wel verstaanbaar, maar ideaal is het niet. Kom je er tijdens de lessen op school niet uit? Dan kan een bijlesdocent je verder helpen. Je kunt aangeven waar je moeite mee hebt, of gewoon met de docent aan de slag gaan zodat deze jouw niveau kan bepalen.

Op die manier vergroot je het algemene niveau van je Engels. Een goede beheersing van de Engelse taal is ook een pluspunt op je CV. Veel bedrijven krijgen in meer of mindere mate te maken met internationale klanten of leveranciers. Engels is hierbij vaak de voertaal. Voor een werkgever is het dan ook belangrijk dat de werknemers Engels goed beheersen. Dat geldt voor zowel het lezen en schrijven van Engels als je verbaal goed kunnen uitdrukken in de taal.

 • Maatwerk

  Elk mens is uniek. Daarom zijn onze bijlessen dat ook.

 • Klik

  Een klik tussen leerling en docent is zeer belangrijk.

 • Centraal

  Alles draait om het succes en welzijn van de leerling.

 • Ouders

  Er is regelmatig contact over de voortgang.

Waarom bijles Engels bij Bijles.eu?

Door ons enorme netwerk hebben wij veel bijlesdocenten, waaronder docenten die bijles Engels geven. We willen dat jouw kind beter wordt in Engels. Dat is dan ook onze eerste zorg. We zien vaak dat wanneer de cijfers omhooggaan, het plezier in het vak groter wordt en het zelfvertrouwen groeit.

Naast bijles steken we ook energie in het helpen plannen en verschillende leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding, één vaste docent
 • Duidelijke uitleg met veel geduld
 • Leren wordt weer leuk, zelfvertrouwen groeit
 • En natuurlijk hogere cijfers!
hulp

Start vandaag nog de route naar betere cijfers en meer leerplezier