Bijles Frans

Hulp nodig met Frans?

Je staat er misschien niet direct bij stil, maar Frans is voor veel mensen taal nummer één. Niet alleen in Frankijk, maar ook in bijvoorbeeld in België, Zwitserland en Luxemburg wordt Frans gesproken. Door het koloniale verleden van Frankrijk hebben veel Afrikaanse landen ook Frans als moedertaal, waaronder Marokko en de Ivoorkust. Maar ook in Amerika, Canada en zelfs delen van Azië wordt Frans gesproken.

Toch is het aantal mensen dat kiest voor het vak Frans sterk afgenomen de laatste jaren. Frankrijk en België zijn belangrijke handelspartners van veel Nederlandse bedrijven. Frans spreken heeft in de zakenwereld dus voordelen. Jongere Fransen spreken aardig Engels, oudere generaties hebben daar meer moeite mee.

De taal is anders opgebouwd dan het Nederlands. Nederlands is een Germaanse taal, terwijl Frans een Romaanse taal is. Het leren en onder de knie krijgen van alle aspecten van het Frans kan dan ook lastig zijn. Bijles, waarbij je met een bijlesdocent in je eigen tempo en niveau aan het werk gaat, is dan de oplossing. Op die manier spijker jij je kennis bij en haal je het algemene niveau omhoog.

 • Maatwerk

  Elk mens is uniek. Daarom zijn onze bijlessen dat ook.

 • Klik

  Een klik tussen leerling en docent is zeer belangrijk.

 • Centraal

  Alles draait om het succes en welzijn van de leerling.

 • Ouders

  Er is regelmatig contact over de voortgang.

Waarom bijles Frans bij Bijles.eu?

Door ons enorme netwerk hebben wij veel bijlesdocenten, waaronder docenten die bijles Frans geven. We willen dat jouw kind beter wordt in Frans. Dat is dan ook onze eerste zorg. We zien vaak dat wanneer de cijfers omhooggaan, het plezier in het vak groter wordt en het zelfvertrouwen groeit.

Naast bijles steken we ook energie in het helpen plannen en verschillende leermethodes.

 • Eén-op-één begeleiding, één vaste docent
 • Duidelijke uitleg met veel geduld
 • Leren wordt weer leuk, zelfvertrouwen groeit
 • En natuurlijk hogere cijfers!
bijles -nodig

Start vandaag nog de route naar betere cijfers en meer leerplezier